Ons Bedrijf


Zijn eerste autoGeboren en getogen in de bloemenhandel door de kwekerij en de bloemenzaak van z’n ouders, kwam ook Mark gauw in de branche terecht, kocht z’n eerste auto en een beetje handel en ging ermee op de markt staan. Van één weekmarkt werden het er gauw 2 en 3 en op het laatst zelfs 6. De eerste auto werd geruild voor een bus, met mooie reclame erop. Hierop volgde de eerste vrachtwagen, zelfs met aanhanger.

De bloemenkwekerijMark nam zelfs de kwekerij en bloemenzaak over van zijn ouders.
Het ging goed met de bloemen en planten… maar ja, het was wel veel op de markt en dus altijd afhankelijk van het weer, met als gevolg een hele rustige periode tijdens de wintermaanden.
In die tijd kwam dus ook de vraag van een collega, of Mark zou willen helpen met de verkoop van bloembollen op een aantal beurzen in Duitsland. Natuurlijk wou Mark dat wel. Het was een nieuwe uitdaging, spannend en afwisselend, zo iedere keer in een andere stad, in het buitenland en in een andere taal. En het was vooral hartstikke leuk. Na een poosje op de beurzen te hebben geholpen, dacht Mark: dat kan en wil ik zelf ook wel en ging naar z’n eerste eigen beurs. Toen kwam hij ook nog de vrouw van z’n dromen tegen, op één van die beurzen en gingen ze samen verder.

Op de beursSamen deden ze wat jaarmarkten in Duitsland en namen ze op een gegeven moment hun eerste grote gok (een beurs héél ver weg, waar nog nooit iemand geweest was met de bollen) en gingen ze met een vrachtwagen vol met bloembollen op reis. En het werd een succes.
Na een tijd en heel wat beurzen verder, namen ze samen het besluit met de kwekerij en bloemenzaak te stoppen en helemaal op de bloembollen en beurzen over te gaan.

Ondertussen zijn we heel wat jaren verder, reizen we het hele jaar rond en staan wij in veel grote en hoofdsteden van Europa en spreken we 5 talen. Ja, wij kunnen gelukkig zeggen dat we een goedlopende, vruchtbare zaak hebben lopen. En dat in alle opzichten -qua gezin (want er zijn ondertussen 4 gezonde kinderen bij) zoals ook qua product.  Neem eens een kijkje in onze eigen tuin en/ of alle mooie bloemenfoto’s van alle jarenlange, lieve en tevredene klanten en overtuig jezelf.
Bij deze willen wij direct de kans grijpen om eens onze klanten te danken voor hun vertrouwen al die jaren en hopen hen nog lang tot dienst te mogen zijn.

Groepsfoto